HELP interior has zero power but every service light is on!!!! - Saturn ION RedLine Forums
Saturn ION Redline Saturn ION Redline Forums

» Auto Insurance
» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   Saturn ION RedLine Forums > ION Redline Forums > Problems & Troubleshooting

RedlineForums.com is the premier Saturn Ion Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-17-2012, 11:50 AM   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 16
HELP interior has zero power but every service light is on!!!!

2007 Saturn Redline .. ok so i replaced the clutch & slave cyl, got the car all back together, and hooked up every wire *gone over it atleast 3 times* got everything ready and hooked up the battery sat in the car and noticed the ABS, check engine, security, heck even the brights lights were all on, and the key wasnt even in the car, soon realized there was ZERO accessory power.. power locks wont work, windows wont work, no headlights, tail lights, brake lights reverse lights, nothing, turn the key on NOTHING happens, BUT if i flip the headlights switch to ON, all those lights shut off.. Not even the aftermarket alarm starter works :s the car does have a GPS+Imobalizer unit installed but that ONLY cuts off fuel if its triggerd, and wouldnt shut down the ENTIRE car.... i am beond stumped, and going outta my mind trying to figure this one! :s any advice????

Last edited by bomber; 11-17-2012 at 11:51 AM. Reason: forgot to ad type of car.
bomber is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-17-2012, 01:33 PM   #2 (permalink)
whore whore whore whore
 
Hawaiian Whore's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: South Carolina
Posts: 8,946
Fuses, BCM, etc


Sent from my iPhone using AutoGuide.com Free App
__________________
Hawaiian Whore is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2012, 10:01 PM   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 16
negitive i figured it out... the battery had 99.9% died wile it was apart and for some odd reson had JUST enough juice to turn shit on :s as soon as i hooked a booster to it everything was fine..... but now i have an even bigger issue..... drove it for 6 blocks and now i lost ALL gears.... you can see the shift linkage moving but willnot select a gear.... didnt make any noises at all no grinding, no popping no clunking nothing... i can literally move the shifter in a complete circle. :S:S:S:S:S
bomber is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2012, 10:30 PM   #4 (permalink)
Senior Member
 
Big Knight's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Duanesburg NY
Posts: 2,967
broken pin on the transmission?
__________________
Driving a 2006 Chile Pepper Red Redline with Comp Package and Stage 2, 110K miles.

Red Clan Grand Master Assassin...
Big Knight is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2012, 11:56 AM   #5 (permalink)
whore whore whore whore
 
Hawaiian Whore's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: South Carolina
Posts: 8,946
No. There's a harness that those cables sit in. It's either broken or not seated correctly. (Bad job explaining, sorry)
Hawaiian Whore is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2012, 10:44 PM   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 16
Yay fixed it zero probs now problem!!!!

It was just the Roll Pin ontop of tranny for the shift linkage, snapped into 3 peices :s lol must have been worn out because the car shifts 100x better than previous, thanks!!! only figured it out from reading these forums! lol i was almost about to drop in a whole new trans. lol
bomber is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2012, 04:30 PM   #7 (permalink)
Senior Member
 
Big Knight's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Duanesburg NY
Posts: 2,967
Yea! I win the prize! What was the prize?
Big Knight is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2012, 06:49 AM   #8 (permalink)
whore whore whore whore
 
Hawaiian Whore's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: South Carolina
Posts: 8,946
A hundred internetZ!!!!


Sent from my iPhone using AutoGuide.com Free App
Hawaiian Whore is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2012, 02:57 PM   #9 (permalink)
Senior Member
 
Big Knight's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Duanesburg NY
Posts: 2,967
Oh Boy! Oh Boy! A hundred internetZ!! I'm so excited...
Big Knight is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2012, 02:58 PM   #10 (permalink)
Senior Member
 
Big Knight's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Duanesburg NY
Posts: 2,967
Anyone want to buy a hundred internetZ?
Big Knight is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Tags
new clutch, no power, no start, wont start


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
please heeeeeeeeeelp! interior light/powerlocks Doritoes Problems & Troubleshooting 9 06-25-2010 03:57 PM
Service Light ibmans Problems & Troubleshooting 6 02-26-2008 09:36 AM
Reduced Power light scooterc14 Problems & Troubleshooting 0 01-05-2007 08:17 PM
Service Vehicle light korax123 ION Redline Discussion 12 06-11-2005 01:45 PM
Service engine soon light Redline 1 ION Redline Discussion 10 12-26-2004 05:52 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -6. The time now is 08:13 PM.



Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2